Tuesday 29 November 2011

Markalı Klima Satın Alma Ve Bakım Rehberi

Yaz yolunda olduğunu ve mayo almak ve evde hava con temizlenmesi ve bakımı için zamanı geldi. Henüz klima üniteleri sahip olmayan kişiler için, o zaman yüksek sıcaklıklar ile ilgili hastalıkları önlemek için oda için bir satın alma zamanı geldi. Yepyeni klima üniteleri arıyoruz Birçok kişi genellikle birkaç yıl için pazar olmuştur veya TV reklamları defalarca gösterilmiş olan marka isimleri çekti.

Popüler markalar Toshiba ve Daikin klimalar. Bu şirketler, büyük reklam bütçeleri olan ve kalabalık çizebilirsiniz. Kenara, TV, internet, basılı reklamlar üzerinde bir çok reklam, vb aynı zamanda yüksek standartlarda yaşamış. Onlar da genellikle şehir merkezinde bulunan, ulaşılabilir yerlerde hizmet merkezleri vardır.

Bazı klima arızaları düzeltmek için zor değildir. Aslında, kendi bazıları yapmak ve bir teknisyen alma tasarruf edebilirsiniz. Ikinci el klimalar Alış tamam sürece onlar da harap bir görünüm yok gibi. Önceki sahibi ile ne kadar satıcı ve iyi durumda olduğundan emin olun.

İkinci el hava soğutucuları, büyük miktarda para harcamak istemeyenler için rahat olabilir. Bütçenizi yeni bir marka olsun izin vermeyeceğiz, o zaman ikinci el hava con yapabilirsiniz markalı. Tanınmış markaları ile klimalar için yedek parçalar kolayca bu bilinmeyen markalara göre bulunabilir. Paranızın karşılığını daha fazla olan ve yaz bitene kadar memnun etmiş olursunuz.

Markalı ürün pazara dağıtmadan önce iyice denenmiş ve test edilmiş. Onlar klima tükettiği enerji miktarını gösteren Enerji Verimliliği Oranları var. Bazı markalar da çevreye zararlı Freon-22 daha az kirleten bir sıvı ile yerini almıştır. Buna ek olarak, klima pazarı içinde muazzam bir rekabet markalar aşar birbirlerine deneyin ve araştırma için milyonlarca dolar harcamak anlamına gelir. Onlar her yaz mükemmel yeni özellikleri denemek ve para tasarrufu özelliği gibi daha iyi modelleri ile gelip.

Klima markalarının hedef müşteri elektrik faturalarında tasarruf sağlar. Biri, belirli marka bir fan hava con kendisi döngüsü ile aynı anda hareket yapan bir birim imal edilmiştir. Bazı şirketler de nem gidericiler ve klimalar kanallarında kokuları ekleyerek temyiz ekleyin. Markalar arasındaki rekabet çok sıkı, bu nedenle ikinci el bir tane almak anlamına gelir az bile hiçbir şey asla razı.

KAYNAK :
Daikin Servisi samandıra Daikin Servisi altunizade Daikin Servisi

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home