Friday 9 December 2011

Kara Büyü Nedir Önemli Bilgiler

Black magic genellikle kötü veya kötü şeyleri gerçekleştirmek için kullanılan bir tür büyü olarak bilinir. Bir kişi normalde birileri zarar vermek için kara büyü kullanır. Gibi, kara büyü, bir kişinin kişisel ve bencil kazançları için kullanılabilir.

Çoğu durumda, kara büyü yapan bir (dişi) bir cadı ya da warlock (erkek) olarak bilinir.

Kara büyü ve beyaz sihir arasındaki farklılıklar gibi benzerlikler çoğu zaman hararetli tartışmalı değilse tartışılan ve açıklamalar bu iki tür büyü karşılaştırmak ve kontrast sunan çeşitli teoriler vardır. Bu teoriler ayrı fakat eşit "BİRİ OLARAK TÜM", "HAYIR BAĞLANTI" ve "teori bulunmaktadır."

BİRİ OLARAK TÜM

"BİRİ OLARAK TÜM" teorisi ile, her türlü büyü, doğal olarak kötü. Kısacası, her tür büyü, "siyah" sihirli. Beyaz sihir yok ya, "iyi" bir tarafta diğerinden daha sihirli daha bir tür veya ayni herhangi bir niteleyicisi. Bu görüşe sahip dünyanın en dinlerin bugün arasında büyük dinin, Hıristiyanlık, Budizm, İslam, Yahudilik ve Hinduizm gibi birçok dalları içerir. Bu görüşe göre, Kara büyü genellikle Satanizm ile ilişkilidir.

Bağlantı yok

"HİÇBİR BAĞLANTISI" teorisine göre, beyaz büyü ve kara büyü büyü çeşitleri vardır. Ancak, bunlar birbirinden tamamen farklı. Onlar kendi kuruluşundan itibaren farklı, ve ayrıca, her iki tür büyü benzer efektler elde rağmen farklı şekilde gerçekleştirilir. Bu bakış açısı, kurgu hikayeleri gibi popüler Harry Potter serisi gibi, en sık iletilen mesaj.

Ayrı fakat eşit

"Ayrı fakat eşit" teorisi, beyaz büyü ve kara büyü arasında hiçbir fark olmadığını belirtiyor. Bunlar temelde aynı şey vardır. Kara büyü beyaz sihirli farklıdır sonunda gol. Bugünkü dinlerin çoğu bu görüş, "bağlantı yok" görünümü inanmıyorum bu kurgu hikayeleri gibi izleyin.

Ryan, David Copperfield, Criss Angel ve David Blaine sever omuzlar ovuşturarak yıl için bile sihirli sözleşmeler düzenli bir konuşmacı olarak yer almıştır. Ryan şimdi size yardımcı olacaktır

KAYNAK :
Ayırma Büyüsü
bağlama büyüsü
büyü çeşitleri
evlilik büyüsü

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home